На Кіровоградщині чоловік з одного удару вбив дружину

Вівторок, 26 червня 2018 09:12

Олександрійський міськвідділ поліції розслідує нанесення побоїв жінці, від яких вона померла. Попередньо підозрюваним є її чоловік.

33-річна жінка загинула від одного удару чоловіка.

Про це повідомила прес-служба обласного управління Нацполіціі сьогодні.

Повідомляється, що 20 червня жінку доставили в лікарню, де вона померла, не приходячи до тями. Експертиза показала, що смерть 33-річної пацієнтки настала через пошкодження внутрішнього органу і крововтрати.

"Поліцейські встановили причетність до скоєння злочину 39-річного чоловіка потерпілої. Під час сварки, що виникла після спільного вживання алкогольних напоїв, він завдав удар дружині", - сказано в повідомленні.

Підозрюваний затриманий, ведеться розслідування по ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Як повідомили Моїй Олександрії в міськвідділі поліції, подія трапилася в мікрорайоні "8-я школа". За словами поліцейських, чоловік завдав дружині один удар в область живота, який став фатальним. Також в поліції додали, що чоловікові вже оголосили підозру і через суд обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Прочитано 825 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+