На Кіровоградщині 27-річний чоловік пограбував пенсіонерку. ФОТО

Вівторок, 13 березня 2018 11:59

Чоловік проник до будинку потерпілої, завдав їй тілесних ушкоджень та незаконно заволодів грошима і мобільним телефоном. За скоєне особі загрожує покарання – до 8 років позбавлення волі.

Пригода сталася у місті Знам'янка. Громадянин вирішив пограбувати жінку похилого віку, яка мешкає тривалий час одна. Вдень зловмисник прийшов до її оселі та, вибивши двері, зайшов до приміщення будинку.

Господиню незваний гість ударив і штовхнув на підлогу, потім почав шукати у кімнаті цінні речі та готівку. Знайшовши 1000 гривень і мобільний телефон, із викраденим утік із місця події.    

«Поліцейські встановили особу зловмисника та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Грабіжником виявився раніше неодноразово судимий 27-річний житель іншого міста, який приїхав у гості до своїх родичів», - розповів т.в.о. начальника Знам’янського відділу поліції Сергій Стешенко.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєні злочину. За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.
Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8  років.

Прочитано 949 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+