На Кіровоградщині демонтують нелегальні АЗС (ФОТО)

Четвер, 09 січня 2020 13:30

Співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Кіровоградській області здійснюють заходи щодо відпрацювання місць незаконного зберігання та роздрібної торгівлі пальним.Про це mandarin-news повідомили в пресслужбі установи.

За результатами проведених заходів припинено діяльність 17 АЗС, у яких відсутня ліцензія на здійснення роздрібної торгівлі та зберігання палива. Вилучено 30,7 тонн паливно-мастильних матеріалів та обладнання на загальну суму 4,1 млн.грн. Складено 8 протоколів за ч. 5 ст. 164 КУпАП та до ЄРДР внесено 3  матеріали за  ознаками правопорушень,передбачених ст. 272 Кримінального кодексу України. За результатами перевірок власниками демонтовано обладнання2 АЗС, які не мали дозвільної документації.

Звертаємо увагу підприємців Кіровоградської області, що здійснюють зберігання та  реалізацію паливо-мастильних матеріалів, на необхідність дотримання діючого законодавства України та обов’язкове отримання дозволів відповідно Закону України №481 «Про державне регулювання обігу виробництва спирту етилового, пального». Попереджаємо, що відносно АЗС, які не матимуть дозвільних документів, на рівні Кіровоградської ОДА  буде прийнято рішення щодо їх демонтажу, – наголосили в ДПС області.

Прочитано 581 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+