На Кіровоградщині АТОвцям пропонують роботу

Понеділок, 05 березня 2018 15:24

Після повернення до мирних буднів, на демобілізованих учасників АТО очікують нові труднощі, серед яких і проблема працевлаштування.

Упродовж  минулого року у Гайворонському районному центрі були зареєстровані 121 демобілізованих військовослужбовця та учасник АТО. До трудової діяльності вдалося залучити 24-х колишніх військових, з них дві особи, зваживши всі плюси та мінуси самостійного господарювання, скористалися можливістю організувати власний бізнес. Працевлаштовувались учасники АТО в основному на підприємства сільськогосподарської галузі, менше переробної, промислової та інших.

У лютому цього року за допомогою фахівців Гайворонського районного центру зайнятості був працевлаштований демобілізований учасник АТО Олександр. Юнак має вищу агрономічну освіту, але професійний досвід був, на жаль, відсутній. І тому, коли фахівець районного центру зайнятості запропонував йому вакансію майстра виробничого навчання Гайворонського професійно-аграрного ліцею, колишній боєць довго не роздумував. Робота прийшлася Олександру до душі, а керівництво навчального закладу задоволене молодим працівником.

 

Прочитано 681 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+