На дорозі Кропивницький-Миколаїв з’явились чисті узбіччя, зупинки, туалети та горіхи (ФОТО)

Вівторок, 05 листопада 2019 15:20

На смузi вiдводу «легендарної» дороги сполученням Олександрiвка-Кропивницький-Миколаїв висадять 1100 саджанцiв горiху. Про це mandarin-news повiдомили в пресслужбi САД у Кiровоградськiй областi.

Цього року на озеленення в проектах ремонту державної дороги Н-14 Олександрiвка-Кропивницький-Миколаїв заклали майже два мiльйони гривень. Саме стiльки коштує висадка 1100 саджанцiв горiхiв, якi вже почали висаджувати на смузi вiдводу дорожники на Кiровоградщинi.

Основнi ремонтнi роботи вже виконанi на всiх об’єктах. Наразi пiдрядники, окрiм озеленення, впорядковують узбiччя, зупинки громадського транспорту та вбиральнi. Останнi, до речi, адаптованi для людей з обмеженими фiзичними можливостями.
Служба автодорiг закликає жителiв та гостей областi дбайливо ставитися до власностi, яка будується та експлуатується за кошти платникiв податкiв. Нагадаємо, кiлька тижнiв тому невiдомi зiпсували два новi лiхтарi зовнiшнього автономного освiтлення, з одного з яких викрали сонячну панель та акумулятор. Вiд цих дiй дорожнє господарство зазнало збиткiв бiльш нiж на 60 тисяч гривень. Будьте вiдповiдальними – не наражайте своїми дiями на небезпеку користувачiв дорiг, – наголосили у САД Кiровоградщшини.

Світлина від Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області.

Світлина від Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області.

Світлина від Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області.

Прочитано 3124 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+