Михайло Бевзенко закликає мешканців Кіровоградщини приєднатись до акції протесту

Середа, 24 жовтня 2018 14:53

На 31 жовтня Радикальна партія оголосила початок загальнонаціональної акції протесту проти підвищення тарифів на газ та грабіжницької політики влади. Таке рішення ухвалила Політрада РПЛ – повідомляє mandarin-news.

Ситуацію, що склалась через рішення Уряду Михайло Бевзенко, голова Кіровоградської територіальної організації Радикальної партії та депутат обласної ради коментує так:

Наслідком підвищення ціни на газ буде збільшення цін на все інше: тепло, продукти харчування і ліки. У підсумку українці стануть ще біднішими. Реальна ціна на газ має бути не більшою за 3-3,5 тис. грн. Собівартість видобутку українського газу – 1,5-2 тис. грн за 1 тис кубів. Якщо до неї додати рентабельність і транспортні витрати, то максимальна ціна на газ буде 3-3,5 тис. грн. А Уряд каже українцям платити 8 550 грн. Тому що влада дурить і грабує людей, займається корупцією і аферами замість того, аби розвивати економіку, створювати нові робочі місця та піднімати зарплати і пенсії, -  переконаний Михайло Бевзенко.

Прочитано 1570 разів
Останнє редагування Середа, 24 жовтня 2018 16:00
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+