Молоді технологи Кропивницкого перемогли у відбірковому турнірі FIRST LEGO League. ФОТО

П'ятниця, 22 грудня 2017 11:49

17 грудня у м. Києві відбувся Відбірковий турнір FIRST LEGO Leagueза участю 34 команд Київської, Кіровоградської, Вінницької областей. Кіровоградську область представляли 8 команд.

Вихованці гуртка «Технічне конструювання» комунального закладу "Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді" (керівник гуртка Калашник Ю.О.), який працює на базі комунального закладу «Добровеличківське НВО», Довгаль Вадим, Губар Влад, Губар Віка, Іваніченко Наталія, Рзаєва Ельміра, Поліщук Ксенія увійшли до складу команди "TechNatura".

Команда працювала над проблемами підготовки до Всеукраїнського чемпіонату FIRST LEGO League: створили робота, написали програми, "тренували" робота, досліджували проблему створення мініочисних споруд в індивідуальних  господарствах, малювали плакати, налаштовувались на виступ, розповідали про проблеми селища в питанні "Вода і людина". Робота над місіями, моделювання робота, поглиблення навиків програмування, проектування захисту своєї роботи, і це ще далеко не все...

За результатами змагань команда "TechNatura" отримала І місце в номінації «Дизайн роботів» та виборола право взяти участь у фестивалі “ROBOfirst – більше ніж роботи”, який відбудеться 3 – 4 березня 2018 року в рамках Всеукраїнського чемпіонату FIRST LEGO League.

Прочитано 517 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+