Мешканців постраждалих від вибуху квартир Кропивницького в гуртожитки не селитимуть

Вівторок, 08 лютого 2022 15:35

В гуртожитки людей не переселятимуть.

Мешканці будинку по Попова, 24, які потребують житла, житимуть в орендованих квартирах. Про це розповів міський голова Кропивницького Андрій Райкович, передає mandarin-news.

«Сьогодні порадив людям терміново шукати квартири для оренди. Часу - до суботи. Говорили з ріелторами, середні ціни по району відомі.

Комісія в міській раді визначить, як винайти кошти для оплати найманих квартир. Це буде у вигляді матеріальної допомоги. Людям треба жити в комфортних умовах, поки вирішується доля їх квартир», - повідомив міський голова.

Квартири для оренди необхідно віднайти до суботи, 12 лютого, повідомив мешканцям будинку  міський голова.

 

- В гуртожитках вам жити буде незручно, тому шукайте житло для оренди. А комісія в міській раді визначить механізм оплати найманих квартир. Ви отримаєте необхідну матеріальну допомогу, - відзначив Андрій Райкович. – Поки вирішується доля ваших квартир, вам  треба жити в комфортних умовах.

Нагадаємо, вчора, 7 лютого, під час апаратної наради очільник обласного центір анонсував заселення мешканців постраждалих від вибуху кчвартир 9-поверхівки до гуртожитків навчальних закладів міста.

 

Прочитано 1412 разів
Останнє редагування Вівторок, 08 лютого 2022 16:11
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+