Мешканці відомого у Кропивницькому гуртожитку виграли суд. Що далі

П'ятниця, 15 січня 2021 17:03

Мешканці проблемного гуртожитку на проспекті Університетському, 21 в обласному центрі виграли черговий суд в Дніпрі. Про це повідомили в пресслужбі міськради. 

Так, засідання Центрального апеляційного господарського суду, де розглядалася апеляційна скарга приватного підприємства «Вагран» на  рішення господарського суду відбулось 13 січня.

За результатами засідання, Центральний апеляційний господарський суд не задовольнив апеляційну скаргу приватного підприємства «Вагран». 

За інформацією юридичного управління, позовну заяву Кропивницької міської ради стосовно визнання недійсним та скасування свідоцтва на право власності на будинок по проспекту Університетському, 21 в обласному центрі, видане приватному підприємству «Вагран»  Господарський суд Кіровоградської області задовольнив у вересні 2020 року. 

- Після отримання постанови Центрального апеляційного господарського суду виконавчими органами буде забезпечено внесення інформації стосовно гуртожитку по проспекту Університетському, 21 в місті Кропивницькому до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, - повідомила начальниця юридичного управління Марина Смаглюк.

За словами посадовиці, тепер залишилось дочекатися рішення Верховної Ради України, яка, відповідно до Закону України про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків, має право включити гуртожиток по проспекту Університетському, 21 до загальнодержавної цільової програми передачі гуртожитків у власність територіальної громади.

Прочитано 1728 разів
Останнє редагування П'ятниця, 15 січня 2021 17:36
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+