Мешканці Кіровоградщини не зможуть оплачувати комунальні послуги за новими тарифами

Понеділок, 29 жовтня 2018 11:40

"Олександрійці не повинні платити таку ж саму ціну за комунальні послуги, як голова «Нафтогазу» Андрій Коболєв, який отримує 3 мільйони  гривень  на місяць", – переконаний Сергій Гриценко, депутат Олександрійської міської ради Фракції  Радикальної парії Олега Ляшка.

Більша частина мешканців Олександрії отримує мінімальну зарплату. Вже минулого опалювального сезону  люди сплачували більше 20 відсотків  доходу родини за комунальні послуги. Що далі?  Приблизний розрахунок показує, що за тільки  теплопостачання мешканці трикімнатної квартири повинні будуть сплатити близько 3 тисяч гривень. Підняття ціни газ, вже стало підставою для проведення перерахунку тарифів на воду. За що житимуть люди, елементарно що вони будуть їсти? На ці та низку інших питань сьогодні немає відповіді. Ми падаємо в прірву, влада економить на людях замість того, щоб долати контрабанду, відновлювати власну економіку, створювати робочі місця, щоб люди не потребували цих субсидій»,  -  констатує Сергій Гриценко.

Нагадаємо, на  31 жовтня Радикальна партія оголосила початок загальнонаціональної акції протесту проти підвищення тарифів на газ та грабіжницької політики влади. Таке рішення ухвалила Політрада РПЛ.

ФОТО  mandarin-news

Прочитано 1484 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+