Мешканець Одещини намагався зарізати свою знайому на Кіровоградщині

Вівторок, 10 липня 2018 13:19


Тіло ледве живої жительки села Кам’яна Одеської області виявив випадковий перехожий вчора, дев’ятого липня, в селі Завалля Гайворонського району.
Жінка перебувала в оголеному вигляді в одних шкарпетках, руки зв’язані, а на її тілі чисельні різані рани.
За результатами оперативно-розшукових заходів працівниками поліції встановлено, що даний злочин скоїв громадянин 1970 року народження.
Додамо, що вбивця також родом із села Кам’яна, а в Заваллі орендує будинок. До того ж, злочинець раніше судимий.

Цього ж дня його було затримано на підставі ст. 208 КПК України. На даний час вирішується питання щодо обрання стосовно останнього міри запобіжного заходу.
Правоохоронцями було встановлено, що під час розпиття алкогольних напоїв, в орендованому чоловіком домоволодінні, між ними виникла сварка.
В ході сутички, нападник зв’язав мотузкою жінці руки та шию, схопив зі столу кухонний ніж, нанісши при цьому потерпілій два проникаючі поранення черевної порожнини.
Але постраждала втекла з будинку і покликала на допомогу сторонніх громадян, які доставили потерпілу до Гайворонської ЦРЛ.
На даний час постраждала знаходиться в реанімаційному відділенні вказаного медзакладу. ЇЇ вже прооперовано, не опитано, перебуває під дією медикаментів. Встановлений діагноз: два проникаючі ножові поранення в черевну порожнину з пошкодженням поперечно-поточної стінки великого сальника, множинні колото-різані рани грудної клітини, до восьми не проникаючі поранення, множинні гематоми обличчя та тіла, странгуляційна борозна на шиї.
ЗА цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 15 КК України

Прочитано 545 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+