Мавпа з гранатою: на Кіровоградщині п’яний за кермом знищив паркан та поїхав кататися містом (ФОТО)

Понеділок, 20 січня 2020 14:20
Мавпа з гранатою: на Кіровоградщині п’яний за кермом знищив паркан та поїхав кататися містом (ФОТО) Фото: https://racurs.ua/

У Новомиргороді затримали водія в стані алкогольного сп’яніння. Про це з посиланням на групу «Безпечний Новомиргород» у Телеграм повідомляє mandarin-news.

Рівень алкоголю в крові водія в 11 разів перевищував норму (2,35 проміле при нормі в 0,2).

18.01.20 р. близько 10 год. в м. Новомиргороді на перехресті вулиць Соборності та Г. Тайга поліцейські фіксують створення аварійної ситуації автомобілем ВАЗ 2109 іншим транспортним засобам. Поглянувши на водія, все стало зрозумілим.

Здійснюючи оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення за ст. 130 КУПАП, було встановлено, що водій із с. Каніж, при цьому автомобіль мав механічні пошкодження, характерні для ДТП. Повідомлення на лінію 102 про ДТП в с. Каніж не заставило себе довго чекати. Водій підтвердив, що то його ДТП, при цьому на вулиці Береговій ним було знищено дерев'яний паркан місцевого жителя, – написав заступник начальника Новомиргородського відділення Маловисківського відділу ГУНП Валерій Ситник.

Прочитано 1177 разів
Останнє редагування Понеділок, 20 січня 2020 13:10
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+