Майдан. Фортеця духу: у Кропивницькому пригадали Революцію Гідності (ФОТО)

Середа, 20 листопада 2019 15:20

Сьогодні, 20 листопада в Кіровоградському обласному художньому музеї до Дня Гідності та Свободи відкрили фотовиставку Івана Лисюка «Майдан. Фортеця духу». Про це з місця подій повідомляє кореспондент mandarin-news.

 

За словами завідувачки відділом науково-просвітницької роботи Олени Степанок, фотовиставка налічує 38 світлин, які розташовані в хронологічному порядку. Під кожною з них  можна знайти інформацію про подію, що сталася саме в той день, у який вона була зроблена. Починається виставка зі світлини, зробленої 24 листопада 2013 року, а закінчується зображенням порожньої сцени на Майдані Незлежності 8 березня 2014 року.

Вже є багато заявок від загальноосвітніх шкіл та вишів нашої області щодо проведення екскурсії по цій фотовиставці. Та, звісно ж, ми раді будемо бачити усіх жителів області, яким буде це цікаво та пізнавально,  зазначила Олена Степанок.

Нагадаємо, ця виставка діє з 2016-го та перші два роки проходила лише в Києві та Камʼянці-Подільському. І лише в 2018 році роботи Івана Лисюка можна було побачити в краєзнавчому музеї в Знамʼянці. Сьогодні ці світлини можуть сколихнути пам'ять кропивничан та повернути їх у вир трагічних подій 2013-2014 років.

Прочитано 564 разів
Останнє редагування Середа, 20 листопада 2019 14:57
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+