Легкоатлет з Кіровоградщини візьме участь у чемпіонаті світу

Четвер, 30 червня 2022 14:10

Кіровоградський атлет Олег Дорощук вчора, 29 червня, завоював «срібло» у стрибках у висоту в Бельгії в місті Льєж. Про це повідомив президент федерації легкої атлетики у Кіровоградській області Микола Грицай, передає mandarin-news з посиланням на Кіровоградську ОВА.

«Це турнір – рангу bronze під назвою «D’Athletisme». У ньому брали участь спортсмени з Нідерландів, Бельгії, Болгарії та Хорватії», - зазначив Олег Дорощук.

Тренер спортсмена Геннадій Здітовецький зазначив, що це вже шості змагання Олега за місяць.

«Так часто він ще не виступав. У Європі зараз проходять змагання в різних містах Європи, ми маємо можливість в них брати участь. Олег показав результат 2,23 метри, це трохи нижче від його особистого рекорду», - повідомив тренер.

Також,  Олег Дорощук став єдиним спортсменом-легкоатлетом Кіровоградщини, який став учасником чемпіонату світу! Він у складі української команди візьме участь у чемпіонаті світу – 2022 з легкої атлетики, який пройде 15-24 липня в США (Юджин).

«Треба трохи відпочити, відновитися, а потім почати тренуватися до цього турніру. Олег стане одним з наймолодших учасників цього чемпіонату. Лише представник Ізраїлю за віком молодший за нашого спортсмена, всі інші – мають набагато більший досвід. Але ми будемо готуватися добре. І в першу чергу, для самого легкоатлета це стане важливим спортивним досвідом», - прокоментував тренер спортсмена Геннадій Здітовецький.

 

Прочитано 183 разів
Останнє редагування Четвер, 30 червня 2022 15:04
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+