Ледь тримаючись на ногах: у Кропивницькому п’яний водій ледь не спричинив аварію на перехресті (ФОТО)

Понеділок, 23 грудня 2019 10:00
Ледь тримаючись на ногах: у Кропивницькому п’яний водій ледь не спричинив аварію на перехресті (ФОТО) Фото: https://racurs.ua/

Водій з ознаками алкогольного сп’яніння ледь не спричинив ДТП у Кропивницькому. Про це mandarin-news повідомили в патрульній поліції Кіровоградської області.

До інспекторів звернулися небайдужі громадяни та повідомили про те, що в обласному центрі виявили чоловіка, який сів за кермо напідпитку. Водій, керуючи автомобілем Volkswagen Passat, проїхав перехрестя вулиць Кропивницького та Преображенської на червоний сигнал світлофора, створивши аварійну ситуацію іншим учасникам дорожнього руху.

Під час спілкування з керманичем патрульні виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Тож не дивно, чому чоловік, ледь тримаючись на ногах, весь час намагався уникнути спілкування з ними.

Від проходження огляду на визначення алкоголю в крові на місці та у медичному закладі горе-водій навідріз відмовився. Поліцейські склали на нього протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування автомобілем у стані сп'яніння), а транспортний засіб передали родичу.

Світлина від Патрульна поліція Кіровоградської області.

Прочитано 778 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+