Кропивницький: як у місті Андріївські вечорниці святкували (ФОТО)

Понеділок, 16 грудня 2019 10:00

У Krop:hub Кропивницький суботнього вечора зібрались усі бажаючі, аби відзначити Андрія – одне з найвеселіших передріздвяних свят України. Веселі вечорниці закінчилися акустичним концертом гурту «Компот», повідомляє mandarin-news.

Цей день традиційно «своїм» вважала українська молодь. Саме таку зібрала до Krop:hub УДЮТ СІЧ – українське дитячо-юнацьке товариство, яке опікується патріотичним вихованням.

Цього дня на вечорниці зібралося кількадесят молодих людей. Левина доля дійства була присвячена традиційним забавам – ворожінню на долю та суджених, різноманітним змаганням зі спортивною складовою тощо. Найбільше зацікавлення викликало кусання калити – спробувати свої сили у веселому полюванню на святкові ласощі намагалися ледь не всі присутні у Krop:hub, не зважаючи на вік. Втім, щасливчиків було не так багато – ця вправа вимагає від учасників неабиякої спритності. А наприкінці дійства молоді люди з апетитом пригостилися традиційними стравами на Андрія – варениками та млинцями, переважну більшість яких приготували власноруч.

Продовжив свято акустичний концерт «Компота» – гурту, який заради цього зібрався у новому складі. Під час виступу пролунали як старі, так і недавно створені пісні.

Ви знаєте, я давно думав, чим для мене особисто є Krop:hub. І лише нещодавно ці думки оформилися у слова, – зазначив вокаліст «Компоту» Сергій Копотієнко. – Так от, Krop:hub­– це місце, де хороші люди збирають хороших людей. Дуже дякую всім присутнім – співати для вас було справжньою насолодою. Особлива подяка – депутату міськради Кропивницького Рафаелю Санасаряну. Без його допомоги концерту могло і не відбутися.

Завершилося свято неформальним спілкуванням учасників. А вже незабаром у Krop:hub відбудуться не менш цікаві заходи. Аби їх не пропустити, стежте за афішами.

Світлина від Сергія Копотієнка.

Прочитано 404 разів
Останнє редагування Понеділок, 16 грудня 2019 10:23
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+