Кропивницький: жителі Нового хочуть створити громадський простір на клумбі

Середа, 23 червня 2021 17:51

Жителі мікрорайону Новий хочуть створити осередок культурного життя шляхом облаштування громадського простору з креативними елементами біля вже існуючої лавандової клумби. Такий проєкт вони подали на програму «Активні громадяни» і наразі потребують голосової підтримки. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на сайт проєкту.
Відтак, жителі хочуть мати сучасний громадський простір  з лавками, урнами, велопарковками.

Також в рамках проєкту планують втілити низку культурних ініціатив, зокрема «Радіо на клумбі» та «Аудіокнига на клумбі», об'єкт «Арт-бордюр», майстер-класи зі створення світловідбивачів, публічний полив/догляд клумби «Хранителі клумб» та інші.
Загальний бюджет проєктускладає 43 859,40 грн. Підтримати ідею новенців можна за ПОСИЛАННЯМ. 

Довідка. «Активні громадяни» – це програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку, яка реалізується в Україні з 2014 р.Для участі в програмі подають ідеїпроєктівсоціальної дії, які покращать життя в області, та здатні реалізувати її у співробітництві з представниками місцевої влади.

Кожен проєкт може набрати максимально 100 балів. Ця оцінка складається з суми:
1) Балів, які проєкт отримав за громадське голосування. Максимум – 30 балів.
2) Балів, які проєкт отримав за голосування незалежного журі. Максимум – 70 балів.

Програма здійснюється Британською Радою спільно з трьома досвідченими спів-заявниками (ОГС): ГО «Міцна громада», ГО «Молодіжна Платформа», та Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання», що розміщуються на сході, заході та на півдні України. 

Фото: умовне 

Прочитано 338 разів
Останнє редагування Середа, 23 червня 2021 18:04
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+