Кропивницький вчитель став на захист України Рекомендовані

П'ятниця, 30 вересня 2022 17:57

Євгеній Васильович, з позивним «Балу», проходить службу в одному з підрозділів 121 бригади територіальної оборони на посаді стрільця. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на 121 бригаду тероборони Кіровоградщини.

В цивільному житті чоловік працював вчителем в приватній школі Кропивницького та навчав дітей польської мови. 

«24 лютого, не чекаючи повістки з центру  комплектування, я самостійно пішов до бригади тероборони, хоча раніше військову службу не проходив та військового досвіду не мав. Тут командири допомогли мені адаптуватися та опанувати військову справу», - розповідає Євгеній.

Євгеній Васильович одружений і виховує дев’ятирічного сина. Після призову на службу переконував дружину разом з дитиною поїхати за кордон, але рідні категорично відмовилися виїжджати та вирішили залишитися в місті, щоб бути опорою і підтримкою для чоловіка.

«Захищати Україну - це наш обов’язок! Військовим не завжди легко, але ми тримаємось і робимо все можливе, щоб якнайшвидше вигнати окупанта з рідної землі. Після нашої перемоги я хочу поїхати із сім’єю на відпочинок. Мрію показати сину український Крим??», - говорить Євгеній.

Прочитано 1406 разів
Останнє редагування П'ятниця, 30 вересня 2022 18:01
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+