Кропивницький: вантажівки рухатимуться по об'їзній

Вівторок, 01 червня 2021 10:02

На  крайньому засіданні виконавчого комітету міської ради прийняли рішення про заборону транзитного руху великовагового та великогабаритного вантажного автомобільного транспорту у Кропивницькому. На цьому  сьогодні, 1 червня, наголосив заступник міського голови Олександр Вергун, інформує mandarin-news.

«Як показали різні моніторинги і перевірки, трафік цих вантажівок надто великий, особливо з Миколаївської  та Херсонської областей по Бобринецькому шляху. Також з Киворізького напрямку ( вул. Родимцева) та вул. Велика Пермська, вул. Садова, вул. Яновського, вул. Академіка Тамма, Героїв України, вул. Євгена  Тельнова, Проспект Університетський тощо. Це спостерігається особливо у вечірні години та вночі", - пояснює заступник міського голови. 

За його словами, відтепер цей вид транспорту має рухатись по об’їзній.

«Великоваговий транспорт повертається до підприємств та рухається через все місто, хоча є об’їзна дорога. Кільцева дорога Кропивницького  в  нормальному експлуатаційному стані. Її наразі служба втомобільних доріг капітально ремонтує, тому вантажівкам нема сенсу рухатись містом.

 

 Ми  підготували листи на підприємства, які займаються вантажними перевезеннями, а також підприємств харчової промисловості,щоб вони провели роботу з  логістичними службами та водії мінімізували рух вантажного транспорту містом, – зауважив Вергун.

Так, на в’їздах до обласного центру  та на вказаних вулицях встановлять відповідні знаки про заборону в’їзду великогабаритному транспорту.  Патрульна поліція в області спільно з укратрансбезпеки контролюватиме цю заборону.

Олександр Вергун зазначив, що до закладів торгівлі поставка товару здійснюватиметься  найкоротшом шляхом від в'їзду в Кропивницький.

Прочитано 589 разів
Останнє редагування Вівторок, 01 червня 2021 14:15
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+