Кропивницький: цей день на Дворцовій. ФОТО

П'ятниця, 24 серпня 2018 13:28

Сьогодні, 24 серпня, Україна відзначає 27-му річницю незалежності.

Це день, коли вшановують пам’ять героїв минулого України, тих, хто воював та помер, щоб забезпечити країні таку жадану ними незалежність.

Кропивницький не залишився осторонь і активно бере участь у святкуваннях.

О 10.00 на вулиці Дворцовій відбувся святковий концерт. Організатором, якого є Кропивницька міська організація Радикальної партії Олега Ляшка.

«Шановні кропивничани! Вітаю вас з Днем Незалежності України! Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а Ваша плідна робота буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Разом зі своєю командою докладемо максимум зусиль, аби громадянин мав гідне життя у незалежній країні», - з вітальним словом звернувся голова Кропивницької міської організації РПЛ  та депутат міської ради м. Кропивницький Рафаел Санасарян.

Містяни з радістю брали участь у заході,  позували для фото, посміхалися і вітали один одного зі святом. Учасники і гості були приємно вражені концертною програмою, яку влаштували: «Кіровоградська обласна федерація брейк-дансу»; студія звукозапису «Know How music»; showroom «Let`s Move Bruce Lee Orchestra».

Це день, коли жителі нашого міста можуть стати частинкою патріотичного дійства та долучитися до такої важливої події, як святкування справжньої Незалежності.

\

 

Прочитано 1270 разів
Останнє редагування П'ятниця, 24 серпня 2018 14:59
Оцініть матеріал!
(5 голосів)

Додати коментар


+