Кропивницький: під час вибуху у квартирі загинув батько постраждалих дівчаток

Середа, 02 лютого 2022 20:02

Очільник Кропивницького розповів про деталі вибуху газу у квартирі по вул. Попова 24, к.1. За його словами, під час вибуху загинув батько постраждалих дівчаток. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на телеграм-канал Андрія Райковича.

Оперативно спрацювали надзвичайники, поліція, на місці працюють всі наші управління і ЖЕО. На жаль, під час вибуху загинув чоловік. Дві його доньки в лікарнях з опіками. Медики надають їм усю необхідну допомогу. Я тримаю зв’язок з головними лікарями і дитячої і обласної лікарень. Обома дівчатками займаються фахівці.

 

Старша має 15-17 відсотків опіків, менша місцями до 30. Але лікарі дають втішні прогнози, їх життю нічого не загрожує.

Важко описати словами стан жителів цього і сусідніх будинків. Шок і розпач. Але ми робимо все необхідне, щоб якомога швидше ліквідувати наслідки, визначити ступінь пошкоджень. 

В

ажлива задача нині також дати людям з квартир, що постраждали від вибуху, дах над головою. Готель «Турист» готовий прийняти їх. Управління торгівлі забезпечить харчування. Робитимемо все можливе, щоб робота була оперативною, узгодженою, і щоб всі служби змогли відповідати на всі питання постраждалих мешканців будинків.

Ми домовилися з правоохоронцями, що всі під‘їзди будуть охоронятись, щоб мародери не розтягли майно людей.

 

Самих же мешканців будинку Попова 24, корпус 1 закликаю з самого ранку звернутись в ЖЕО, або за ось цим номером телефону: 0502070097. Обов’язково! Ми маємо володіти реальним станом справ! В будинку 142 квартири, а ми поспілкувались з мешканцями лише 36. Прошу, будьте активнішими.

Я висловлю щирі співчуття родині загиблого. І прошу вас, дорогі земляки, бути максимально уважними з приладами, що можуть спричинити стільки горя.

8-pічна дитина з 30-ма % опіків тіла перебуває в реанімації дитячих обласної лікарні. 13-pічну дитину госпіталізували в опікове відділення обласної лікаpні», - написав очільник Кропивницького.

Нагадаємо, сьогодні, 2 лютого, близько 16-ї години у квартирі на другому поверсі дев’ятиповерхівки обласного центру стався вибух газу. Унаслідок вибуху пошкоджено 74 помешкання.

Прочитано 3147 разів
Останнє редагування Середа, 02 лютого 2022 20:12
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+