Кропивницький переходить на дистанційні методи роботи

Понеділок, 16 березня 2020 11:20
Кропивницький переходить на дистанційні методи роботи Фото з вільного доступу

Під час карантину питання, з якими йдуть до міської ради кропивничани, вирішуватимуть в телефонному режимі. Таке завдання під час апаратної наради поставив міський голова Андрій Райкович, повідомляє mandarin-news.

Все, що можливо, вирішуйте дистанційно: телефоном чи онлайн. Вреші у нас працює "гаряча лінія", – наголосив Андрій Райкович. – Відпрацюйте правильний режим спілкування з містянами по кожному управлінню. Ми не закриваємось від громади. Усі послуги, консультації мають надаватись якісно та вчасно.

Також очільник міста поставив завдання встановити в приміщенні міської ради спеціальні дезінфектори.

За словами посадовця, нині не лише Україна, а практично увесь світ переживає цей непростий період. Тож нині головне завдання для всіх – чітко дотримуватись вимог і правил санітарної безпеки.

Ще на початку карантинного періоду я звертався до роботодавців з проханням поставитися з розумінням до батьків, які не мають змоги комусь віддати або перепоручити виховання діток, щоб вони певним чином змінили графіки роботи, зі збереженням заробітної платні, а також, за можливості, дозволити працювати дистанційно, – наголосив міський голова. – Це непросто, але важливо.

Андрій Райкович акцентував на необхідності систематичного спілкування вчителів в режимі on line з учнями, особливо з тими, хто має здавати ЗНО, з випускниками. Окремо Андрій Райкович наголосив увагу гуманітарного блоку стосовно схоронності приміщень.

Зберегти майно шкіл і садочків – обов'язок керівників і всього колективу. Ми повинні зробити все, щоб унеможливити крадіжки в наших закладах. Такж треба врегулювати опалення. Де є автономки, ключити на мінімальне споживання тепла, і підтримувати температуру, – поставив завдання очільник міста.

Прочитано 1512 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+