Кропивницький: комунальників змусять відновити весь розритий асфальт у місті

Понеділок, 05 серпня 2019 13:50
Кропивницький: комунальників змусять відновити весь розритий асфальт у місті Фото: прес-служба міскради Кропивницького

Спеціалісти Кропивницького ВКГ перевірять всі розриття, зроблені підприємством на території міста під час виконання ремонтних робіт на водопровідних мережах. Таке завдання сьогодні, 5 серпня, під час апаратної наради, поставив заступник міського голови Кропивницького Олександр Мосін, інформує mandarin-news.

Жителі міста, особливо віддалених вулиць, та й центральних, абсолютно справедливо скаржаться: поривів на водогоні у Кропивницькому безліч, вода тече по кілька днів, “Гаряча лінія” міського голови щодня приймає дзвінок за дзвінком, – звернув увагу Олександр Мосін.

На думку посадовця, відновлення покриття зроблено неякісно, що стає особливо добре помітно після і наголосив, що всі розриті ділянки мають бути підсипані, ущільнені та заасфальтовані.

Заступник міського голови зауважив, що також варто здійснювати систематичний контроль за тими об'єктами, де зараз тривають капітальні ремонти. Це і дворові території, і сквер Шевченка, і Рівненський меморіал, і дахи багатоповерхівок. Представники ГУ ЖКГ виїжджатимуть на об’єкти щодня.

Прочитано 466 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+