Кропивницький: команда Стрижакова відкрила сучасне спортивне містечко в мікрорайоні Космонавтів (ФОТО)

Середа, 31 липня 2019 14:55

Команда Муніципального бюро Артема Стрижакова презентувала жителям мікрорайону Космонавтів «Руки-базуки» надсучасний спортивний комплекс під відкритим небом.

За словами автора проекту, голови громадської організації «Перспектива молоді» Дмитра Бабака, спортивне містечко «Руки-базуки» складається з шести сучасних тренажерів, які дозволять тренуватися та зміцнювати здоров’я дітям, молодим спортсменам та навіть людям поважного віку.

Я знаю, наскільки важливий вуличний спорт: коли виходиш з дому і можеш займатися на турніку або брусах, адже не у всіх є можливість регулярно ходити в приватні спортивні зали, за які потрібно платити гроші. Впевнений, що зараз необхідна розробка комплексної програми з розвитку вуличної спортивної інфраструктури Кіровограда. Але для цього необхідні певні інструменти. Ми вдячні жителям мікрорайону за підтримку нашого проекту. Це тільки початок, нам всім ще потрібно зробити багато для розвитку нашого рідного міста, – зазначив очільник громадської організації «Перспектива міста» Артем Стрижаков.

У рамках відкриття спортивного містечка перед гостями виступили професійні стріт-воркатуери – команда  «SLS». Також спортсмени в рамках майстер-класу показали містянам, як правильно користуватися кожним тренажером, аби зміцнити свої м’язи і не нашкодити здоров’ю.  Жителі мікрорайону встигли потренуватися та поділилися враженнями від спортивної новинки.

Я задоволена, що такий майданчик з’явився саме в моєму рідному мікрорайоні, але хотілося б, щоб місць для занять спортом було якомога більше. Відчуваю себе чудово вже після першого тренування. І думаю, що буду регулярно приходити сюди з чоловіком та сином, – поділилася містянка Валентина Мироненко.

За інформацією, проект реалізовано спільними зусиллями мешканців мікрорайону Космонавтів, Муніципального бюро Стрижакова в рамках програми «Громадський бюжет-2019».  

Прочитано 416 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+