Кропивницький: дітей безкоштовно оздоровлять на березі Чорного моря

Вівторок, 04 серпня 2020 10:10

Батьків дітей пільгових категорій запрошують безкоштовно оздоровити дітей у таборах на березі Чорного моря. Про це  сьогодні, 4 серпня, під час брифінгу повідомила заступниця начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська.

Оздоровити запрошують дітей, які згідно із Законом України «Про оздоровлення» належать до пільгових категорій, а саме:

сирот; дітей, які позбавлені батьківського піклування; вихованці дитячих будинків сімейного типу; дітей впо (внутрішньо переміщених осіб); дітей з малозабезпечених сімей; дітей з багатодітних сімей; дітей, батьки яких мають посвідчення учасника бойових дій.

Так, згідно розподілу департаменту соціального захисту КОДА путівки на оздоровлення дітей за кошти обласного бюджету мають  до таких таборів:  «Перлина Чорнмор’я» в смт Сергіївка Одеської області і табір «Веселка» в Скадовську. Зміна в ці табори  розпочинається 7 серпня (табір «Перлина Чорномор’я») і 8 серпня (табір «Веселка»), тому документи рекомендують надати вже відсьогодні.

За кошти ОДА згідно розподілу департаменту соціального захисту населення на Кропивницький закупили 59 путівок до "Веселки" у Скадовськ та  14 до  табору «Перлина Чорномор’я».

За кошти міського бюджету таборівка розпочнеться в кінці серпня і триватиме 21 день.

За кошти міського бюджету згідно міської програми оздоровлення дітей у нас оголошено тендерну закупівлю, переможцем якої визнано табір «Перлина Чорномор’я». Цей табір розпочнеться 28 серпня і триватиме до 16 вересня, – розповіла Катерина Черкасська  

Щоб взяти учать у таборі, батьки мають надати в ЦНАП ( міська рада, перший поверх, вхід зі сторони вулиці Тараса Карпи, робоче місце адміністратора №35)  такі документи:

Копія свідоцтва про народження, копії документів, які підтверджують пільгову категорію, зразок медичної довідки ми даємо свій, візьмете у адміністратора в ЦНАПі.

За словами Катерини Черкаської, цьогоріч на всю область для оздоровлення дітей виділили 8 мільйонів гривень.

Від міської ради виділили 1 мільйон гривень, але тендерну закупівлю оголошено на 643 тисячі. На 643 тисячі переможцем стала  «Перлина Чорномор’я» –  60 путівок до перлини за кошти міського бюджету. Залишок нерозподілених коштів направлять на цілі, які зараз актуальні і потрібні нашому місту, – повідомила заступниця начальнка управління молоді та спорту.

 

 

Прочитано 546 разів
Останнє редагування Вівторок, 04 серпня 2020 11:03
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+