Кропивницькі ляшківці подарували стареньким мікрохвильову піч (ФОТО)

Середа, 12 грудня 2018 14:20

Активісти Радикальної партії Ляшка міста Кропивницького добре розуміють, що в наш непростий час допомога потрібна в першу чергу найнезахищенішим верствам населення. Зважаючи на це, вони завітали до комунального закладу «Кропивницький психоневрологічний інтернат».

Про це з місця подій повідомляє кореспондент mandarin-news.

У комунальному закладі нині проживають 240 пацієнтів. Переважно це літні люди, позбавлені піклування – через різні обставини вони залишилися без рідних, а обходити себе самостійно через поважний рік уже не можуть.

Кропивницькі радикали подарували пацієнтам інтернату микрохвильову піч – завдяки їй вони зможуть вживати гарячу їжу навіть поза визначеними годинами її прийому.

Я маю честь вручити вам цю микрохвильову піч, і сподіваюся, що кожен із вас використовуватиме її на повну потужність, – наголосив помічник народного депутата Дмитра Лінька Олександр Скляревський. – І хочу вас переконати, що цей подарунок – далеко не останній. Адже попереду багато свят, і жоден із вас не залишиться без нашої уваги.

Зважаючи на те, що пацієнти інтернату потребують постійної допомоги, міська організація Радикальної партії Ляшка та директор регіонального благодійного фонду «Відкрита Україна» Вікторія Вагжанова вирішили взяти шефство над цим комунальним закладом. 

 

 

Прочитано 436 разів
Останнє редагування Середа, 12 грудня 2018 14:36
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+