Кропивничани тепер можуть дізнатися про виплати допомоги по безробіттю онлайн

П'ятниця, 13 квітня 2018 11:10

Державна служба зайнятості, підтримуючи сучасні тенденції з розвитку електронного урядування, активно впроваджує електронні сервіси, які на сьогодні є однією з найпрогресивніших форм надання соціальних послуг громадянам та роботодавцям з використанням інтернет-технологій. Так, у 2018 році державною службою зайнятості введено у експлуатацію новий Веб-сайт «Єдине соціальне середовище зайнятості».

Основні переваги нового сайту – зручний та швидкий пошук вакансій та резюме по всій Україні, електронні кабінети для клієнтів служби зайнятості, можливість подання роботодавцями звітності в режимі онлайн, розширення можливостей самообслуговування громадян шляхом доступу до «Електронної черги», аналітична та статистична інформація про ринок праці та діяльність державної служби зайнятості, можливість пройти профорієнтаційне тестування для визначення своїх здібностей до того чи іншого виду професійної діяльності. А також, доступність до ресурсу не лише з комп'ютера, а й з мобільного телефону на базі програмного забезпечення Android та Apple.

В «Електронному кабінеті» зареєстрований безробітний має можливість створити власне резюме, здійснити підбір роботи ознайомитись з інформацією про тимчасову зайнятість, дізнатися про можливість професійного навчання. Крім зазначених послуг, власник кабінету може переглядати дані про заплановані та фактичні відвідування центру зайнятості, дізнатися про заходи, які заплановані у центрах зайнятості, та записатися на ті з них, які його зацікавили, отримати інформацію щодо нарахувань та виплат допомоги по безробіттю.

Прочитано 615 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+