Кропивничанам пропонують безкоштовно вивчити англійську

Середа, 18 квітня 2018 13:51

У рамках меморандуму про співробітництво між Державною службою зайнятості та Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Українська студентська спілка» у центрах зайнятості України, в тому числі Кіровоградщини, реалізується соціальний проект з вивчення англійської мови на базі онлайн-платформи «Lingva Skills» зареєстрованими безробітними, зокрема, з числа внутрішньо переміщених осіб, демобілізованих учасників антитерористичної операції. Це допоможе їм підвищити конкурентоспроможність на ринку праці, дасть можливість швидше знайти гідну роботу чи відкрити власну справу.

«На Кіровоградщині лише в цьому році навчатися англійській уже виявили бажання майже 80 осіб зі статусом безробітного», – зазначила начальник відділу організації профнавчання обласного центру зайнятості Вікторія Бернікова.

Що ж необхідно зробити безробітному, аби безкоштовно вивчити англійську?

Насамперед, потрібно звернутися до того центру зайнятості, де особа зареєстрована як безробітна, з проханням включити до програми безкоштовного навчання за проектом «Lingva Skills», надати фахівцю свою адресу електронної пошти будь-якого українського провайдера. Координатори проекту виконають необхідні технічні операції, і особистий консультант центру зайнятості повідомить Вам персональний пароль для входу в систему. Після цього безробітний може з власного комп’ютера розпочинати навчання.

Онлайн-курс включає в себе інтерактивну гейміфіковану веб-програму для тренування мовних навичок та інших аспектів вивчення мови, а також форму зворотного зв'язку з викладачем і базу поширених запитань для спрощення процесу навчання. Зазначений курс враховує особливості менталітету українців, адаптований до реалій країни і особливостей рідної мови.

Переваги навчання на платформі LingvaSkills:

  • гнучкий графік занять (кожний користувач сам вибирає час і тривалість виконання вправ);
  • можливість навчання з нульового рівня (навчання адаптоване для різного рівня знань);
  • зворотній зв’язок (цілодобовий контакт із користувачами завдяки онлайн чату, що передбачено даною технологією);
  • достатньо лише 15-30 хвилин на день для помітного результату вже через 30 днів;
  • навчання безкоштовне.

Громадяни, які зареєстровані в службі зайнятості як безробітні, та прагнуть стати конкурентоспроможним на ринку праці, успішно знайти роботу своєї мрії, можуть скористатися унікальним шансом освоїти або поглибити знання найбільш поширеної у світі іноземної мови.

 

Для того, щоб пройти безкоштовне онлайн навчання англійській мові, безробітні громадяни можуть звертатися до центрів зайнятості за місцем перебування.

Прочитано 396 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+