Кропивничанам обіцяють подачу громадського транспорту у пізній час та ввічливих водіїв

Понеділок, 07 травня 2018 14:25

Сьогодні, 7 травня, під час апаратної наради,міський голова наголосив на тому, щоб Алея почесних поховань на Рівнянському кладовищі, могили героїв АТО на кожному цвинтарі були прибрані, служби готові до прийому і комунікації з великою кількістю відвідувачів, бойових друзів, родин загиблих героїв. 

Також він звернувся до "транспортників", щоб як зранку, так і після 22-ої години, коли пройде біля театру символічна Перша хвилина миру, маршрутки повинні курсувати у достатній кількості на всіх головних напрямках. 

Також Андрій Райкович звернув увагу керівників підприємств-перевізників на поведінку водіїв.

- Водії мають знати, що це за дні, і які це дати. Вони мають проявити свої людські якості і з розумінням ставитись до пасажирів, - наголосив міський голова. - Звичайно, це стосується кожного дня, але у ці знакові дні найбільше.

Нагадаємо, що минулого року від місцевих жителів було безліч скарг на рух пассажирського транспорту. Адже після Першої хвилини миру о 22.00 було майже неможливо доїхати додому на маршрутці. Особливо кропивничани нарікали на маршрути №5а, №4 та №8. Є ймовірність, що більшість мешканців просто не зможуть спільно зустріти Першу хвилину миру, бо громадський транспорт жахливо працюватиме в цей вечірній час.

Прочитано 482 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+