Кропивничан закликають самостійно прибирати сніг

Четвер, 01 березня 2018 14:34

У соціальній мережі фейсбук на сторінці спільноти "Кропивницький проти «свинства». Рух за чистоту та культуру" Дмитро Семенюк запрошує приєднатися до флешмобу "Кропивницький без снігу".

"На вулиці останні дні сипнуло чимало снігу. Комунальна техніка, 28 одиниць, працює без зупину. Працівників комунальних служб, які розчищають сніг біля під'їздів, теж не дуже багато, і на одну людину припадає нелюдська норма опадів. Щоб не сидіти вдома і не писати пости або коментарі щодо поганого розчищення обласного центру, пропоную вийти на вулицю з лопатою та разом з двірником покидати сніжок. Обов'язкова умова - для того, щоб до акції приєднувалися інші, зробіть селфі з працівником чи працівницею ЖЕО та запостіть фото з хештегом #яочищаюсвоємісто#янебоюсьлопати#кропивницькийбезснігуЯкщо немає лопати, то підійдіть та попитайте її в працівника ЖЕО. Якщо немає запасної лопати у двірника, то наполегливо запропонуйте покидати сніг комунальним інструментом, а людина нехай відпочине. Якщо проживаєте в приватному секторі, то скидайте фото, як чистите своє подвір'я", - закликає організатор флешмобу.

Дмитро запевняє, що хто прокидає максимальну кількість снігу, винагорода - гарний настрій, спалення зайвих жирів в організмі та покращення тонусу м'язів.

Прочитано 813 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+