Краща педагогиня Кіровоградщини може отримати Премію Верховної Ради

П'ятниця, 18 червня 2021 09:50

Обласна рада клопотатиме про присудження Премії Верховної Ради України кращому педагогічному працівнику області. Відповідне рішення ухвалили депутати на пленарному засіданні п’ятої сесії обласної ради, інформує mandarin-news з посиланням на Кіровоградську обласну раду.
Відповідним рішенням передбачається порушити клопотання про нагородження директорки  Капітанівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Овчаренко Людмили Григорівни Премією Верховної Ради України педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів.

Довідка. Овчаренко Людмила Григорівна має загальний педагогічний стаж - 40 років, стаж на посаді – 30 років, кваліфікаційна категорія “вища”, на посаді директора - з 1982 року.

За вагомий внесок у розвиток освіти Кіровоградщини нагороджена Почесними грамотами Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, нагрудним знаком Василь Сухомлинський, грамотами обласного управління освіти і науки, Кіровоградської обласної ради і обласної державної адміністрації.

В 2012 році нагороджена обласною премією імені Василя Сухомлинського.

Фото: з сайту Капітанівської ЗОШ. 

Прочитано 573 разів
Останнє редагування П'ятниця, 18 червня 2021 10:13
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+