Крафтове пиво з Кіровоградщини «прославилось» на весь світ (ФОТО)

П'ятниця, 14 лютого 2020 11:20
Крафтове пиво з Кіровоградщини «прославилось» на весь світ (ФОТО) Фото: http://techdrinks.info/

Співробітниками податкової міліції Кіровоградщини в рамках розслідування кримінального провадження викрили керівника одного з товариств області,  який без наявної ліцензії на право виробництва та роздрібної торгівлі алкогольними напоями здійснював незаконне виготовлення, зберігання та збут пива різних видів. Про це з посиланням на пресслужбу прокуратури повідомляє mandarin-news.

Незаконну діяльність щодо  виготовлення та збуту різних сортів крафтового пива, а також солодкого пива, вказаний підприємець розгорнув у місті Олександрія.

Відзначимо, що керівник даного товариства вже потрапляв у поле зору правоохоронців на торгівлі пивом без наявності ліцензії та був попереджений про недопустимість вказаних дій. Однак, як засвідчила слідча дія, «підприємливий» чоловік продовжив розвивати свою незаконну діяльність, широко рекламуючи її  у  мережі Інтернет, –йдеться у повідомленні.

Наразі незаконна діяльність  вказаної особи викрита та припинена. В приміщенні цеху проведено обшуки, в результаті яких виявлено та вилучено обладнання для виробництва пива, залишки пивної продукції у кількості 267 літрів, мішки з солодом, грошові кошти, чорнові записи.

Триває слідство.

Прочитано 1444 разів
Останнє редагування П'ятниця, 14 лютого 2020 11:15
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+