Консультативна рада при прокуратурі Кіровоградщини відновила свою роботу (ФОТО)

Четвер, 20 лютого 2020 10:00

Після довгої перерви відновила свою роботу консультативна рада при прокуратурі Кіровоградщини. Ініціатором відродження цього дорадчого органу став прокурор області Олексій Тубелець, повідомляє кореспондент mandarin-news.

В першу чергу, було обрано керівництво консультативної ради, яке втратило свої повноваження у серпні минулого року. Отже, головою цього дорадчого органу при прокуратурі Кіровоградщини став адвокат Олександр Квашук, секретарем – його колега Денис Лінчевський. На наступному засіданні буде вирішено питання зі складом консультативної ради – з нього виключать осіб, які без поважних причин пропустили поспіль одразу кілька засідань. Нині вона складається з 18 чоловік.

Прокурор Кіровоградщини Олексій Тубелець поділився з присутніми з враженнями від роботи у нашій області. За його словами, основними проблемами регіону є рейдерські захоплення, незаконна вирубка лісу та дивна поведінка окремих суддів. Також його вразила ситуація в Кіровоградському СІЗО, яка з вини вже колишнього керівництва вийшла з-під контролю наприкінці минулого року, призвівши до бунту ув’язнених. Втім, Олексій Тубелець переконаний, що всі ці проблеми будуть вирішені найближчим часом.

Наступне засідання відбудеться 11 березня нинішнього року. До того часу буде сформовано порядок денний – нині оновлене керівництво приймає пропозиції від учасників консультативної ради.

Прочитано 1652 разів
Останнє редагування Четвер, 20 лютого 2020 10:06
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+