У Кропивницькому обрали найкращого студента факультету історії та правознавства ЦДПУ. ФОТО

Понеділок, 30 листопада -0001 02:02

22 грудня в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка відбувся конкурс чоловічої краси та креативності «Містер факультету історії та правознавства 2017».

За це почесне звання боролися 6 представників факультету історії та права: Рудник Максим, Рябошапко Олександр, Комар Іван, Шашло Євген, Романескул Сергій, Циганко Євген. До складу журі входили: декан факультету історії та права Лариса Філоретова; заступниця декана Оксана Бабак ; викладач Катерина Трошкіна; представниця від студпрофкому Марія та помічниця депутата міськради Рафаеля Санасаряна Марина Осіпова.

Хлопці старанно готувались до конкурсу, переживши безліч репетицій, ретельну підготовку образів, зйомку відеороликів та багато іншого. У першому виході-дефіле юнаки вийшли в класичних костюмах з щирими посмішками. У наступному конкурсі хлопці проявили свою індивідуальність - представили власні відеоролики, які досить креативно розповідали про учасників. Третім етапом став інтелектуальний конкурс «правда чи брехня», де хлопці змогли проявити свою кмітливість. В цьому їм допомагала представниця Молодіжного Крила РПЛ Тетяна Телих. На останок студенти історичного факультету підготували для глядачів талановиті номера у вигляді танців, театральних номерів, віршів, і все це було на тематику різних країн. Публіка оцінила їхні старання оплесками і підтримкою, а журі - титулами. Тому, за результатами голосування, хлопці отримали такі звання як «Містер мужність», «Містер креативність», «Містер ефектність», «Містер дотепність», «Містер талант», а титул «Містер 2017» отримав Циганко Євген. Привітала переможця помічниця депутата міськради Рафаеля Санасаряна Марина Осіпова у вигляді грошової винагороди.

«Щиро вітаю переможця від себе та від Рафаеля Санасарна! Дякую, що подарували нам багато позитивних емоцій. Ви всі заслуговуєте цього титулу! Бажаю усім учасникам натхнення та нових звершень!», - виступила з промовою Марина Осіпова. 

Прочитано 743 разів
Останнє редагування Середа, 27 грудня 2017 11:06
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+