Потужна молодіжна команда Кропивницького офіційно заявила про себе

Вівторок, 20 березня 2018 11:05

Вчора, відбулася перша офіційна конференція Молодіжного крила Радикальної партії міста Кропивницький. 

Привітати студентську радикальну еліту завітали депутати Верховної Ради, обласної та міської ради, а також старші по команді активісти РПЛ. 

Під час круглого столу, були обговорені шляхи вирішення важливих питаннь, плани на майбутнє та вже здобуті досягнення. Також, шляхом демократичного голосування, було обрано нового голову міського осердку: ним став студент педагогічного університету Євгеній Циганко. А найактивнішим представникам команди РПЛ урочисто було вручено подяки з підписом Олега Ляшка.

«Ми заснували цей молодіжний рух як основу для соціального ліфту української молоді до великої політики та влади. Тільки енергійна, ініціативна та розумна молодь зможе радикально змінити країну і витягнути її з безпробудної кризи. Ви маєте запал, натхнення і віру в перемогу. Дякую кожному, хто долучився до нашої команди і взяв на себе відповідальність важкої і кропіткої праці. Звичайно ж, хочу висловити слова подяки усім, хто став частиною нашої молодіжної організації. Ми пишаємось вами, ви справжня еліта української молоді! Вперед до перемоги!», – зазначив народний депутат України Дмитро Лінько. 
Прочитано 724 разів
Останнє редагування Вівторок, 20 березня 2018 11:05
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+