Кіровоградщина: змінилось сповіщення про тривогу

Четвер, 17 березня 2022 10:06

Відсьогодні, 17 березня, сирена звучатиме 15-20 хвилин на початку повітряної тривоги. Потім замовкатиме. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на голову Кіровоградської обласної ради Сергія Шульги.

За його інформацією, відбій тривоги звучатиме до 5 хвилин. Сповіщення у медіа залишається.

 новий алгоритм сповіщення про повітряну тривогу запроваджується з 00 годин 17 березня. Про це повідомив начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Кропивницької міської ради Сергій Коваленко.

 

- Необхідність змін продиктована напрацьованим досвідом. Отже, на початку повітряної тривоги сирена звучатиме 15 – 20 хвилин. Потім замовкатиме. Відбій тривоги – звучатиме до 5 хвилин. Усі канали: телебачення, радіо, соціальні мережі, месенджери, які були попередньо задіяні і до яких ви звикли, працюють за діючою схемою, - відзначив начальник управління.

Звертаємося до кропивничан, особливо молодшого покоління, хто добре володіє гаджетами, попередити усіх про такі зміни. Не лякатися їх, не панікувати, привчитися до того, що в разі небезпеки, на початку тривоги сирена звучить 15 – 20 хвилин, відбій тривоги – до 5 хвилин.

Звертаємося також до журналістів, блогерів, адміністраторів популярних телеграм каналів, часто повторювати це повідомлення, щоб люди звикли до змін.

Будьмо пильними. Зберігаймо порядок і спокій.

Разом ми сильні. Україна переможе!

 

Прочитано 656 разів
Останнє редагування Четвер, 17 березня 2022 14:20
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+