Кіровоградщина: війна забрала у матері єдиного сина

Середа, 21 вересня 2022 10:56

Російські окупанти забрали життя мешканця Петрівської громади Должанського Романа Віталійовича, який 26 лютого 2022 року став до лав Збройних Сил України. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Петрівську селищну раду.

Роман народився 18 вересня 1985 року народження в селі Новому Стародубі. Був учасником бойових дій в зоні АТО з 2016 по 2019 роки.

15 червня 2022 року Должанський Роман Віталійович під час участі в бойових діях поблизу населеного пункту Краснопілля Донецької області отримав поранення, не сумісні з життям. Це був сильний, відважний та мужній боєць, командир, який до останнього свого життєвого подиху боровся за свободу, за мир, за вільне майбутнє кожного з нас.

Роман був єдиним сином у мами.

«У ці скорботні дні вся територіальна громада глибоко сумує та співчуває мамі Романа, Должанській Аллі Іванівні, та родині нашого загиблого героя.

Прийміть слова подяки, Алло Іванівно, за те, що виховали патріота та справжнього захисника України і нехай Господь Бог допомагає Вам перенести важкий біль втрати сина,»- повідомляють у селищній раді.

Прочитано 1209 разів
Останнє редагування Середа, 21 вересня 2022 11:30
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+