Кіровоградщина: стало відомо, представників якої професії готові взяти з руками й ногами

Середа, 04 березня 2020 16:00
Кіровоградщина: стало відомо, представників якої професії готові взяти з руками й ногами Фото: https://radiotrek.rv.ua/

За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині не вистачає професійних трактористів. Про цек з посиланням на пресслужбу КОЦЗ повідомляє mandarin-news.

Зокрема, роботодавці області потребують 152 працівника за професією «тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва». Найзатребуванішим фахівцям аграрної сфери готові платити від «мінімалки»  (4723 грн) до 10 тисяч гривень. Таку заробітну плату вказують роботодавці під час подання вакансій до центрів зайнятості Кіровоградщини. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня працівника, вміння керувати різними видами (моделями) техніки, стажем роботи та необхідністю самостійно здійснювати поточний ремонт трактора.

Актуальними є вакансії для трактористів у  Устинівському (47 вакансій), Олександрійському (33), по 12 – у Долинському та Новомиргородському, 10 – у Маловисківському, 8 – у Знам’янському, 6 – у Гайворонському, 5 – у Компаніївському, по 4 – у Голованівському та Вільшанському, 3 – у Новгородківському, по 2 – у Новоукраїнському, Онуфріївському та Петрівському та 1 – у Новоархангельському районах. Також мешканців Кіровоградщини запрошують працевлаштуватися трактористами у Черкасах та Кременчуку. 

Якщо вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості, – наголосили в пресслужбі КОЦЗ.

Прочитано 925 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+