Кіровоградщина готується до ускладнення погодних умов

Вівторок, 12 лютого 2019 16:35

Сьогодні, 12 лютого, на базі обласного управління ДСНС відбулося позачергове засідання обласної комісії ТЕБ та НС та обласного оперативного штабу за участі керівництва Служби автомобільних доріг.

Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на прес-службу САД Кіровоградщини.

Сьогодні на ніч синоптики прогнозують погіршення погодних умов у вигляді мокрого снігу, налипання мокрого снігу та ожеледиці, тож усі служби цивільного захисту та дорожні підрозділи повинні вчасно та якісно на це зреагувати.

Учасники засідання проаналізували готовність сил та засобів зустріти негоду та ліквідувати її наслідки. Крім того, скоригували План протидії загрозам і реагування на надзвичайні ситуації зимового періоду в межах області та уточнили плани взаємодії усіх служб і сил цивільного захисту області. В ході засідання також визначили перелік місць накопичення транспорту у випадку несприятливих погодних умов у зимовий період.

Всі дорожні підрозділі переведені у стан цілодобового чергування.

Нагадаємо, про ділянки з ускладненим проїздом на дорогах загального користування державного значення повідомляйте диспетчера САД за номером: 068-664-64-22, – підкреслили в САД.

Прочитано 827 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+