Кіровоградщина: для власників «автономок» приготували черговий «сюрприз»

Вівторок, 05 листопада 2019 13:20
Кіровоградщина: для власників «автономок» приготували черговий «сюрприз» Фото: http://bc-news.com.ua/

Власники квартир з автономним (газовим чи електричним) опаленням будуть змушенi доплачувати за тепло у пiд’їздах. Про це повiдомляє mandarin-news з посиланням на лист-роз’яснення Держпродспоживслужби в областi.

Наказом Мiнiстерства регiонального розвитку, будiвництва та житловокомунального господарства України вiд 22.11.2018 №315 затверджено Методику розподiлу мiж споживачами обсягiв спожитих у будiвлi комунальних послуг та передбачено розподiл обсягiв послуг з централiзованого опалення мiсць загального користування та нарахування плати за централiзоване опалення мiсць загального користування, – йдеться у повiдомленнi.

Тобто, якщо у квартирi споживача облаштоване автономне опалення, а в багатоквартирному будинку, де вiн мешкає, продовжує функцiонувати система централiзованого опалення, то за мiсця загального користування (пiд’їзди, сходовi клiтини, колясочнi, кладовi, смiттєкамери, шахти та машиннi вiддiлення лiфтiв, горища та пiдвали) доведеться сплачувати кошти за централiзоване опалення.

Не треба дивуватися платiжкам з вiдповiдною послугою, – констатували в листi-роз’ясненнi.

Прочитано 2961 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+