Кінотеатр vs супермаркет: міський голова Кропивницького обурений діями підприємців (ФОТО)

Понеділок, 27 січня 2020 16:00

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович називає свавіллям дії підприємців, які всупереч рішенню міськради намагаються влаштувати у приміщенні екскінотеатру «Зоряний» супермаркет. Про це посадовець написав на своїй сторінці у Фейсбуці, повідомляє mandarin-news.

Мене дивує неповага деяких бізнесменів до громади міста і до місцевого самоврядування! З приводу будівництва супермаркета в кінотеатрі «Зоряний» депутати висловили свою позицію. Не підтримали зміну цільового призначення цього приміщення! І власники не можуть не знати цієї позиції! Ми сто разів, протягом кількох місяців, наголошували, що тут не може бути магазину, – наголошує міський голова.

Посадовець переконує – якщо поряд музеї, дитяча поліклініка, про які можна говорити вантажівки з продуктами?

Не зважаючи на це, порушуючи закон, бізнесмени вже обгородили кінотеатр парканом, загнали сюди техніку, і почали роботи! До нас ніхто не приходив і не проводив жодних перемовин. А коли прийшла робоча група з міськради, щоб вияснити, хто працює, сміливих поспілкуватись не знайшлось. Це ніщо інше, як свавілля! Сподіваюсь здоровий глузд переможе, а на ситуацію звернуть увагу правоохоронні органи, – обурюється Андрій Райкович.

Світлина від Андрія Райковича.

Прочитано 3711 разів
Останнє редагування Понеділок, 27 січня 2020 15:31
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+