Кілька районів Кіровоградщини отримали нових голів РДА (ФОТО)

Четвер, 30 січня 2020 15:10
Кілька районів Кіровоградщини отримали нових голів РДА (ФОТО) Фото: https://pravda.volyn.ua/

Президент України Володимир Зеленський призначив на Кіровоградщині трьох голів райдержадміністрацій. Про це з посиланням на сайт глави держави повідомляє mandarin-news.

Зокрема, Олександрівськурайдержадміністрацію очолив Андрій Лапа. Відповідно до даних, оприлюднених у декларації, минулого року він обіймав посаду начальника Світловодського відділення Олександрійської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області, заробивши за рік 119 958 грн.Його дружина, працюючи заступникомголовного бухгалтера ОКВП «Дніпро-Кіровоград», отримала торік 181 533 грнзарплатні.

Андрій Лапа

Головою Новоукраїнської РДА став член «Національної асоціації адвокатів України» Віталій Пастушенко. Він декларує, що у 2018 році отримав з різних джерел майже 550 тисяч гривень. Дружина Марина Пастушенко, згідно декларації, у 2018 році не отримувала зарплату, але має заощадження у вигляді 21 тис доларів США. Таку ж суму зберігає дома і її чоловік. Новий очільник РДА має у власності 5 квартир, гараж, земельну ділянку та легковик іноземного виробництва.

Результат пошуку зображень за запитом "пастушенко віталій анатолійович"

Віталій Пастушенко

У той же час, головою Новоархангельської райдержадміністрації призначили Олександра Маличенка, який у 2015 році працював головою Вільшанської РДА. До того 9 років пропрацював у Кіровоградській міськраді, обіймаючи посади від начальника відділу ринкового господарства та побутових послуг управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення до заступника міського голови. Голова «Перспективи людей Вільшанщини». Має квартири в Ірпені та Кропивницькому, а також земельну ділянку в Новоархангельському районі. Родина посадовця має дві іномарки. Олександр Маличенко отримав у 2018 році 32850 грн зарплати і 10 000 грн за виплати згідно з цивільно-правовим правочинами.

Олександр Маличенко

Прочитано 2216 разів
Останнє редагування Четвер, 30 січня 2020 15:19
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+