Керівники Кіровоградської області та поліції обговорили співпрацю

Вівторок, 10 липня 2018 17:00

Вчора, дев’ятого липня, відбулася робоча зустріч керівництва поліції Кіровоградщини та обласної державної адміністрації, територіальних підрозділів поліції з головами райдержадміністрацій, міськими, селищними та сільськими головами об’єднаних територіальних громад області.

На початку засідання голова ОДА відзначив, що для покращення рівня роботи поліцейських у області, варто більше проводити засідань із керівництвом територіальних одиниць. Очільник облдержадміністрації відзначив. що головна мета взаємодії поліції та обласної влади - протидія корупції. Він зауважив, що в області було зафіксовано кілька випадків вимагання й отримання представниками органів місцевого самоврядування та виконавчої влади пнеправомірної вигоди.

Вже під час свого виступу, начальник головного управління національної поліції в Кіровоградській області, полковник Роман Козьяков зазначив, що кількість кримінальних правопорушень у області значно зменшилася, в порівнянні з показниками минулого року:

«За звітний період розпочаті кримінальні провадження по майже 8 тисячам кримінальним правопорушенням, що на 20,4% менше, ніж в минулому році. Завдяки вжитим заходам превентивного характеру зменшилося зростання загальної злочинності, зокрема, на 9,2% - тяжких злочинів, тобто з 4180 до3794 та на 9,5 % особливо тяжких правопорушень - з 158 до 143», - повідомив Роман Козьяков.

Також, всі присутні вислухали виступи представників декількох об'єднано-територіальних громад області, які розповіли про стан роботи нацполіції на їх територія, а також наголосили на нагальних проблем тамтешньої структури.

"Закликаю Національну поліці налагодити комунікацію із суспільством й інформувати жителів обласіті про проведену роботу, про те, які заходи вживають правоохорці задля відновлення справедливості. Сподіваюся, що публічність буде характерною для роботи управління Нацполіції в області під керівницвтом нового начальника Романа Козьякова - наголосив голова облдержадміністрації.

Прочитано 333 разів
Останнє редагування Вівторок, 10 липня 2018 18:05
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+