Іноземці «здали» митникам з Кіровоградщини експортних порушників

П'ятниця, 20 вересня 2019 16:00
Іноземці «здали» митникам з Кіровоградщини експортних порушників Фото: Укрінформ

Співробітники КіровоградськоїмитниціДФС на підставі інформації митних органів іноземних держав виявилифакти порушення митного законодавства при експорті шроту соєвого кормового, тостованого та гранульованого, українського походження.Про це mandarin-news повідомили в прес-службі установи.

Одна із компаній, яка здійснювала митні оформлення в зоні діяльності Кіровоградської митниці ДФС, оформила на експорт декілька поставок шроту соєвого кормового на суму 6,8 млн гривень.

Працівники Кіровоградської митниці ДФС провеливідповідну перевірку поданих документів для митного контролю та оформлення, у ході проведення якої виникли сумніви щодо достовірності відомостей про покупця товару та направили запит до митних органів іноземних держав.Отримана від них відповідь підозри працівників кіровоградських митників підтвердила.

За результатами перевірки порушено 37 справ про порушення митних правил, у відношенні директора компанії, відповідальність за які передбачено ст.483 Митного кодексу України (переміщення товару через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, шляхом надання документів, які містять неправдиві відомості щодо покупцятовару).

Вартість предметів правопорушень склала 6 854 878грн.

Прочитано 484 разів
Останнє редагування П'ятниця, 20 вересня 2019 16:20
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+