Громадянина Євросоюзу обікрали на Кіровоградщині

Понеділок, 18 червня 2018 15:26

У чоловіка викрали життєвонеобхідні ліки.

Днями, до чергової частини Благовіщенського відділення поліції Гайворонського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області звернулася представниця консульства республіки Литви в місті Одеса, з повідомленням про те, що громадянину Литви, який на даний час перебуває на території Благовіщенського району Кіровоградської області потрібна медична допомога.

За словами потерпілого, рухаючись в напрямку Одеси, він вирішив зупинитись в неосвітленому місці для відпочинку поруч із АЗС «БВС» поблизу села Синьки.
Близько пів третьої ночі, перебуваючи в авто «Тойота Рав 4»,, під час сну почув, як розбилось скло його автомобіля, від чого він прокинувся. Вийшовши з автомобіля виявив, що невідомі розбили скло в лівих передніх дверях. Далі чоловік виявив відсутність сумки, у якій знаходилися документи на авто, паспорт громадянина Литви на його ім’я, ліки «інсулін» (які потерпілий змушений регулярно вживати у зв’язку із хворобою) та кошти у сумі приблизно 600 євро. Особу, яка вчинила дане кримінальне правопорушення потерпілий не бачив. Окрім правоохоронців, на місце події була викликана швидка медична допомога, лікарі якої надали потерпілому ін’єкцію медичного препарату «інсулін».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України.

 

Прочитано 918 разів
Останнє редагування Понеділок, 18 червня 2018 15:30
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+