Громада Кіровоградщини просить Президента не допустити закриття банку

Вівторок, 27 вересня 2022 11:27

У Вільшанській громаді можуть закрити відділення приватбанку. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Вільшанську селищну раду.

Вільшанська селищна територіальна  громада направила лист-звернення до начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрія Райковича та Президента України Володимира Зеленського з проханням у сприянні та вжитті заходів для продовження функціонування Вільшанського відділення ПриватБанку.  

«Вважаємо, що громада з населенням близько 12,0 тисяч не може бути не почута.

При отриманні відповідей жителі будуть поінформовані», - повідомили в селищній раді.

Раніше селищна рада звернулася до керівництва АТ КБ «Приват Банк» м. Київ та м. Дніпро з проханням щодо недопущення закриття Вільшанського відділення.

У коментарі mandarin-news Анжела Дзінзюра, фахівчиня з комунакацій ПриватБанку в регіоні повідомила, що рішення про відкриття чи закриття відділень приймається Наглядовою Радою ПриватБанку, враховуючи багато параметрів та економічних показників.

« Мережа відділень нашого банку трансформується та адаптується до тих викликів, що усі ми переживаємо сьогодні. Разом з тим, ми робимо усе, аби послуги ПриватБанку були кожному у будь-якому куточку країни. Нагадаю, що практично усі послуги банку доступні сьогодні онлайн, а лінія підтримки клієнтів працює цілодобово.

Окрім того, до послуг громадян завжди доступні наші ТСО та банкомати, адресу розміщення яких можна легко дізнатись на сайті банку. Наразі у Вільшанці сьогодні функціонують 2 банкомати та 2 термінали самообслуговування, працює послуга "Готівка на касі" (отримання готівки у касах магазинів),»- роз’яснює фахівчиня. 

Прочитано 1267 разів
Останнє редагування Середа, 28 вересня 2022 15:44
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+