На Кіровоградщині знайшли цілий букет наркотиків у групи людей

Четвер, 18 червня 2020 10:02

Працівники управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими поліції області та працівниками Долинського відділу, із залученням роти поліції особливого призначення, провели обшуки за місцями проживання чотирьох осіб та виявили речові докази, що викривають причетність громадян до вчинення кримінальних правопорушень. Про це повідомляється на сайті національної поліції в Кіровоградській області.

Під час обшуків правоохоронці вилучили рослини коноплі,  зіп-пакети з суцвіттям канабісу, пластикові трубки з психотропною речовиною – метанфетаміном, а також метамфетамін, фасований у зіп-пакети, пігулки Екстазі, пристрій для вживання коноплі, пістолет із ознаками переробки, грошові кошти та мобільні термінали, які чоловіки використовували у своїй злочинній діяльності.

Поліцейські встановили,  що 34-річний місцевий житель організував незаконну діяльність групи осіб, до складу якої входило ще троє чоловіків, віком від 28 до 40 років

Нині вирішується питання щодо обрання особам запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

За результатами досудового розслідування та експертизи прийняли рішення щодо притягнення осіб до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.  Санкцією статті передбачено покарання – від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прочитано 429 разів
Останнє редагування Четвер, 18 червня 2020 10:32
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+