Ексдиректор архіву Кіровоградщини очолив архів України

Четвер, 03 червня 2021 09:24

Колишній директор Державного архіву Кіровоградської області Олег Бабенко очолив Центральний державний історичний архів України, м.Київ. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Державну архівну службу України.

Олега Бабенка призначено за результатами конкурсу на посаду директора Центрального державного історичного архіву України м.Київ наказом Укрдержархіву №154-ос від 2 червня 2021 року.

Бабенко подякував керівництву Центрального державного історичного архіву України,  за довіру, поділився з присутніми своїм досвідом роботи та поінформував, що одним з головних завдань у своїй роботі вбачає розбудувати модерне інформаційне суспільство.

Довідково. Олег Бабенко має три вищі освіти: у 1993 році закінчив філологічний факультет Центральноукраїнського державного педагогічного інституту імені В. К. Винниченка за напрямом «Українська мова і література», у 2005 році закінчив Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за напрямом «Державне управління» та у 2017 році закінчив Центральноукраїнський національний технічний університет за напрямом «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа».

До призначення на цю посаду працював заступником директора Центрального державного архіву зарубіжної україніки. А до того, був директором Державного архіву Кіровоградської області, радником голови Кіровоградської облдержадміністрації та заступником начальника управління культури і туризму Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Прочитано 274 разів
Останнє редагування Четвер, 03 червня 2021 09:49
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+