Дитячий лікувальний заклад Кіровоградщини може стати центром реабілітації АТОвців

Четвер, 24 червня 2021 12:08

У Старій Осоті планують створити реабілітаційний центр для учасників АТО та їхніх сімей. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Кіровоградську обласну раду.

Староосотський дитячий обласний протитуберкульозний санаторій через зміни в законодавствіне може продовжувати роботу протитуберкульозного напрямку. Відтак в обласній раді під час наради обговорили питання перепрофілювання санаторію у реабілітаційний центр для учасників антитерористичної операції, їх рідних та сімей загиблих АТОвців.

Перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк зазначив, що крім розробки плану такої реорганізації, необхідно знайти джерела фінансування для проведення ремонтних робіт.

- Виконання заходів, які передбачають реабілітацію військовослужбовців, потрібно включити в обласні програми. Також ми маємо відразу врахувати перспективи розширення спектру надання послуг, - додав Юрій Семенюк.

Заступник голови обласної ради Дмитро Лінько запропонував відвідати заклад, для детального ознайомлення з матеріально-технічною базою, а також обговорити питання реорганізації на засіданні Координаційної ради з питань ветеранів АТО/ООС, яке відбудеться 1 липня 2021 року.

Прочитано 1453 разів
Останнє редагування Четвер, 24 червня 2021 12:40
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+