Дитячі майданчики в одному з парків Кропивницького перевірять

Понеділок, 18 січня 2021 12:55

Сьогодні, 18 січня, під час апаратної наради міський голова Андрій Райкович доручив невідкладно виконати роботу з обстеження усіх гойдалок, що є в Ковалівському парку. Все, що зламано – негайно полагодити. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

- Діти зараз не в школах, а в парки і двори гратися побігли. Батьки скаржаться мені, що в Ковалівському парку зламані гойдалки, на майданчику, де дітки з особливими потребами, теж є пошкоджені елементи, - наголосив Андрій Райкович. - Підлітки гуляють по недобудові, стрибають з неї.

Ковалівський парк нині стоїть в перспективному плані реконструкції. Проте, як наголосив очільник міста, в сьогоднішніх умовах треба перш за все рахуватися з реаліями бюджету. Але й затягувати з реалізацією проєкту не будуть.

- Якісні проєкти - головна умова будь-якого фінансування, гранту, конкурсу. Олександре Володимировичу, управління архітектури, це ваша зона відповідальності. Термін на розминку давно закінчився, - акцентував Андрій Райкович.

Прочитано 242 разів
Останнє редагування Понеділок, 18 січня 2021 14:10
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+